Otevření ZŠ

V pondělí 25. 5. 2020 zahajujeme výuku po dočasném uzavření školy. Žáci budou rozděleni do pěti skupin podle ročníků: 1. – 5. ročník. Každá skupina bude pouze ve své třídě a bude zde vyučovat pouze třídní učitel v době od 8:00 do 11:40 každý pracovní den.

Žáci se budou shromažďovat na zahradě ZŠ. Tam si je budou postupně přebírat třídní a budou celou skupinu vodit do budovy školy v těchto časech:

7:40 – 1. ročník
7:45 – 2. ročník
7:50 – 3. ročník
7:55 – 4. ročník
8:00 – 5. ročník

Pokud se někdo opozdí, půjde do budovy v čase 8:05.

V budově školy budou žáci respektovat pokyny všech zaměstnanců s ohledem na aktuální stav k 25.5. Při příchodu do budovy každý vyučující vybere podepsané čestné prohlášení. Někteří mají již odevzdáno.

Svačit mohou žáci normálně.

Přesný rozvrh hodin a obsah výuky si určí každý vyučující podle potřeby.

Důraz bude jistě na matematiku a český jazyk, v omezené míře se budeme věnovat angličtině, prvouce, vlastivědě a přírodovědě. Výchovy budou zakomponovány do hlavních předmětů, samostatně se jim věnovat nebudeme. Podle situace budeme využívat i školní zahradu.

Po skončení výuky půjdou přihlášení žáci opět postupně ve skupinách na oběd. Připomínám, abyste si obědy nahlásili, v současné době mají všichni žáci obědy odhlášené! Platby za obědy domluvte s paní Kavanovou.
Obědové skupiny budeme tvořit podle skutečného počtu strávníků v max. počtu 15 žáků.

Pro první a druhý ročník pak bude otevřena školní družina v době od 12 do 16 hodin.

Ve školní družině bude nastaven takový režim, aby nedocházelo k potkávání školkových a družinových dětí. ŠD bude moci podle situace využít školkovou zahradu nebo bude moct chodit do lesa. Platby za družinu domluvte s paní Lövlovou.